Amerikai szuperhősfilmek - Tini ninja teknőcök: Elő az árnyékból (2016)

Miért, oh miért remakelték a TMNT 2-t (1991)?

Hm, érted: a TMNT a csatornában lakik, ezért az (nemzeti látványosság, biztonsági őrök és hasonlók mindenhol) Empire State Building tetejéről indítunk.


No, azért mondjuk el hogy eza film erősen 8-12 közötti korosztályt célozza, tehát alapból nem várhatunk teljes élményt. De mégúgy is, ez komoly?


#Shenanigans4Life


A 15. percben végre random módon benyögik hogy Zúzó Ismét, majd nagyon-B-kategóriás környezetbe kerülünk, mint Jet Li Az Egyetlen c. filmje, vagy valami hasonló gagyi verekedős film. Ott Krang várja


aki össze-vissza zavgyál, majd közli hogy keresni kell gépet alkatrészenként. Már látom is magam előtt a kapcsolódó konzoljátékot.

Ezután unlamas villódzó részek váltakoznak csak 8-12-eseket megható villódzó verekedős részekkel (gáz CGI vendégszereplésével), míg elérünk a Végső Összecsapáshoz, ami kb. a Kémkölykök 3D Végső Összecsapása, minimálisan javított grafikával (bár lehet csak annyi a különbség hogy ezt nem piros-kék szemüveghez tervezték).
A Technodrome-ot nem látjuk hogy néz ki egészben egyáltalán, így az egész csak egy nyilvánvalóan-blue-box-függöny CGI-fal. Amúgysem tudni hogy egy TÖKÜRES gömbhéjjal mit akart Krang.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad