Hungary vs Soros: The Fight for Civilization

 Szóval van ez a Tucker Carlson nevű szélsőjobbos alak, akinek van egy magán-műsora a FOX-tv nevű szélsőjobbos "hír"csatornán Tucker Carlson Originals címen, és annak legutóbbi epizódjának címe a fenti.
Én azt mondom, ha már valaki felkalózkodta a u2bra, akár végig is szenvedhetjük.
Előre szólok: ez hosszú lesz.
 

Már a cím - "Harc a civilizációért" - propagandisztikusan buta, mert nyilván azt sugallja, hogy aki "Soros", az kinyír mindenkit, de én a keresztény-nacionalistáknál (fasisztáknál) látom hogy szarnak a globális klímaváltozásra, a szegénységre, a környezetvédelemre, és ők azok akik folyamatosan egész népcsoportok kiírtását szorgalmazzák (szegények, vendégmunkások, ateisták, judaisták, ami éppen ezsükbe jut - muszlim országokban pl. a keresztényeket is). De ha kontextustól leválasztva nézzük, akkor meg azt látok bele amit akarok, pl. hogy Sorosnak kellene nyernie ebben a párosításban. Nemm mintha a vénember tényleg bele akarna folyni ilyesmikbe.

-----------------------

Mi mással is kezdődhetne, mint a Kölcsey-himnusszal, ami mint tudjuk NEM a magyar kultúra része, lévén imádság, és az Állam nem kényszerítheti polgárait vallásban való részvételre, például imádkozásra. De persze a fasisztáknak istenezni kell.
Ezt pár mp után durván megszakítják Soros képével, DA-DAM zenével, és utcai zavargásokkal, amik könnyen lehet hogy fideszkdnp-ellenes tüntetésekről származnak - nem tudni, mert forrásmegjelölés persze nincsen.

Az első mondat: "Soros befolyása Európában sokkal nagyobb mint az USA-ban". Jó propagandaként ezt a sort is többmondatnyi jelentéstartalommal kell magyarázni:
- Soros György valamiért nagyon fontos alak, globálisan, és még gonosz is
- Európát már elfoglalta
- és most, vagy legalábbis hamarosan az USA-t is fenyegeti.
Igen, ez ennyi mindent tartalmaz.

Aztán bevágnak egy feltételezem illegális határátlépést, de kurva ciki, mert Orbán katonája elbotlik, így a "migráns" elmenekül. A katona is biztos Soros-ügynök volt :D
"Ez [Európa] Soros fő vadászterülete." - merthogy Soros puskával vadássza le a keresztényeket!

"Magyarország egy komoly, modern ország" - A komolyba most nem megyek bele, de modern? Ahol mindenkihez képest 150-250 éves lemaradásban vagyunk kultúrálisan, 50-80 évben nyelvileg? Ahol szót emelnek az asszonyok verése ellen szót emelők ellen? Ahol bezárnak egy egyetemet mert nem engedték a kormányzati hatalomátvételt és hittanórát? AHOL HITTANÓRA VAN ÁLLAMI ISKOLÁKBAN?

"Magyarországot érdeklik saját polgárai" - a minimálbér a létminimum fele, a munkanélküliség átlagos hossza 16 hónap ami mellett max. 3 hónapra jár 15 évvel ezelőtt (2008-ban) befagyasztott mértékű segély, ahol a tanárok éppen tüntetni fognak lehetetlen életkörülményeik miatt, ahol lakhatási válság van...

Kérdés: ha Soros egy bejáratott "név és brand" magyarországon, akkor mi a gond vele?

Majd az aláfestés alapján elkezdi sorolni a fenyegetéseket, amik magyarországra leselkednek:
- globalizmus: vágókép: toronyház. De Orbán V az, aki mega-épületeket építtet mindenhova amik MÁR MOST összedőlnek használatlanság miatt!
- liberalizmus: vágókép: transzvesztiták. Ez ugye semmiben nem reprezentálja a liberálisokat.
- nyitott határok: amellett hogy nettó hasznonélvezője az ország a nyitott határoknak, és nélküle egyszerűen megdöglünk mert a globális gazdaság itt is érvényes, és nélküle nem lesz aki leszedje a termést, ott van fasiszta kommentelő meglátása is, hogy Orbán V maga is nyitott határokban gondolkozik a határon túli szavazatok érdekében!


És ezekért mind Soros a felelős!

"Mivel magyar, ezért ellenségként azonosítják [Sorost]" - kik? Mit történt? A magyarok a magyarokat ellenségként azonosítják? Ja, hogy az amerikaiak? De nem arról volt szó, hogy az USA-ban szinte nem is ismerik Sorost? Különben meg nemrég Trump volt az USA elnöke, aki szintén fasiszta? Mi a fenét akar itt mondani?!?

"Oka van hogy a kormányfüggetlen nonprofit szervezetek "gyűlölik" magyarországot" - ezzel annyit tudtunk meg, hogy magyarországon az Állam mindenbe beleszól, pláne amibe nem kéne. Egyébként ugye ez most érvényes, vagy 10+ éve is érvényes volt vajon, amikor az MSZP volt kormányon?

"Család, nacionalizmus, kereszténység, büszkeség - a magyarok szerint ez egy" mondja Orbán V. Ezzel természetszerűleg kizárta a magyarságból az összes judaistát, krisnást, ateistát, sorolhatnám. Valamint nemzetközi törvényeket szegett meg, mert kijelentette, hogy ÁllamVallás. Ami ugye tilos.
Erre rögtön, mintegy válaszolva Orbán kijelentéseire, bevágják Sorost:
- Ön vallásos?
- Nem.
- Hisz Istenben?
- Nem.

-----------------------

Ez volt kérem az első 1 perc 22 másodperc ebből a szarból (25 perc 37 mp hosszú - úgy 1 percnyi stáblista jöhet még le ebből am űsoridőből), és itt jön a főcím. Tehát ez volt a felvezetés-összefoglaló. Azaz egy témára fut ki az egész "doku":

ÁLLAMVALLÁS




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad