Asylum-filmek - 2009-2011

 A pokoli sziget rabjai (2009) - Az alapszitu, hogy embereink visszakerülnek a múltba a Végső Visszaszámlálás (a film, nem a dal) időalagútján.
 Onnantól ez egy helyre kis kalandfilm különösebb cécó nélkül. Unalmas délutánra elmegy.
 
 A 18 éves szűz (2009) - Egyértelműen az Amerikai pite farvizén próbálkoztak, de ez a cím totál ízléstelen.
Ez egy pornó.- Softpornó, de akkor is pornó.

Itt a fű, hol a fű? (2009) - És ezzel a címmel egy Matthew McConaughy film is fut.
Ééés ez is pornó.


Kategóriájában szexfilm. Azaz mellek dögivel, pucér emberek dögivel, de kúrás szélesvásznon azért nem.

Mars-kommandó (2009) - Eredeti nevén A Mars Hercegnője, de miért ne hagyjuk érvényesülni a madzsar címadókat. A posterről meg rögtön beugrott a Kissing The Corona Virus novellák borítói:
 

 De tudjátok mit? Én olvastam 2-3 regényt az eredeti sorozatból Mr. Megélhetési Írótól, és azok fényében semmi kifogásom ez ellen az adaptáció ellen. Szolid 6/10. A Disney-féle unalmas látványfos Johnh Carterre mérföldeket ver rá mindenképp.

A sárkány nyomában (2009) - Ennek a nyavajának a DVD-je mindenhol ott volt az  olcsó-rekeszben.

 

 Nem veszítettél semmit ha te se vetted meg, mert ez a szokásos tv-re készült, 0-költségvetésű szombat-délutáni fantasyd, 0 effekt, de nekem sárkányokat ígértek, meg gonosz varázslót. Legyen gagyicgi, de legyen!

Haunting of Winchester House (2009) - Azzal indítunk, hogy tini (max huszonéves) csaj vivaldit hallgat. Én meg nem hiszem el.
A minőség a célközönséget (szellem-démon járta ház) úgyse fogja érdekelni, de ez a tapéta érdekel:


A házra érdemes egyébként rákeresni, fasza hely, nem olyan mint a filmben.

Terminators - Nincs megváltás (2009) - És igen, az ott Terminators, nem Terminátorok.
Amúgy tökmindegy, mert a főellenség egy Battlestar Galactica robot.
 

A befejezést meg a Might and Magix 9-ből lopták.


Koncepciószinten a Terminátort az Én A Robotba (Will Smith) öntötték.

6 Guns (2010) - Ez előfordulhat, hogy számítógépes-játék adaptáció. Vagy a film volt a játék alapja, vagy valami.


Természetesen valami gagyi westernnel van dolgunk.
 A sztori, hogy Asszonypajtás férjét kicsinálják, mire alkoholistának áll, belebotlik egy fejvadászba, megkéri hogy csináljon belőle Nikitát.
A gond, hogy vannak klasszikus westernek, vannak olyan westernek amikkel elvagy, mint amilyet Gina Carrano csinált (mielőtt kijelentette hogy éljen Trump, élen a teokratikus diktatúra, éljen a fasizmus), aztán vannak ezek a tucatszarok, amik senkit nem kötnek le.
Papíron semmi gond vele, de a gyakorlatban pont ezért nem érdekel, mert csak egy feleletválasztós teszt kitöltésének izgalmával bír, és jó alakítások se viszik el a hátukon.

Titanic 2 (2010) - Őszintén? Amilyen idiotikus ötlet a cím, legalább azt meg kell adni, legalább indokolták: újáépítették a Titanicot.
Ha túl tudod tenni magad a címen, ez egy giga trashfilm!

Lányok Forró Szoknyában (2010) - Na fogadjunk ez is pornó. 


Igen, ez is. Nem, ne is reméljétek, hogy egy túlfűtött vígjáték. Ez PORNÓ.

Szindbád hét kalandja (2010) - Én sose szerettem Szinbádot, és most se fogtam mit kéne szeretnem rajta, meg szerintem az se segített, hogy egy Öltönyös Üzletember a Szinbád itt vmi középkori csóka helyett. A poszter elárulja miféle filmmel van dolgunk:


Karate-pózban tüzelő Főhős, támogatva egy szörny-hordával, és Messziről Ha Hunyorítasz Akkor Haosnlít Michelle Rodriuezre.


Megapiranha - Gyilkos a mélyből (2010) - Nem hiszem el, hogy ez nem franchise. Egyértelműen a piranha-franchise-t nyúlja, ebben az a plusz hogy a mutáns piranhák nőnek. A végén már helikoptereket is esznek.
 

 Volt egy időszak amikor ilyen óriásállatos szörnyfilmekkel teli volt a tévé (Marabuntha és társai), akkor ez illeszkedett a környezetbe.

Airline Disaster (2010) - Roppant ízléses filmmel van dolgunk ismét, roppant jól kereshető címmel.
 

20 jelenet 5 perc alatt, minden alatt feszültségkeltő zene - elkezdek unatkozni.
Amúgy mindent a könyv szerint csinál a film - de ez filmnél nem előny.
Mert amúgy van itt minden: az Árja Testvériség(!) elrabolja egy pilóta családját, ÉS egy emberük a gépen is van, azért mert a gép képes teljesen pilóta nélkül is repülni, és az vmiért kell nekik. 
A vége alapján a folyóra landolós eset ihlethette a filmet.

Sherlock Holmes és a lángoló város (2010) - A film úgy kezdődik, hogy Mr. Wattson öregen tollba mondja Ms. Wattsonnak a történetet. Kettejük közt nincs rokoni kapcsolat.
Egy ideig azt gondoltam, ez is az egyik tucat-Sherlock film lesz, de ó édes faszom, elcsöppenek!!!


Instant 10/10! Na jó, annyi persze nem, de aki Wild Wild West szerű szórakozásra vágyik, annak ajánlható.

Dögös mamik célkeresztben (2010) - Na lássuk, ez mennyire pornó.
Meglehetősen:


Pornó, pucér emberek nélkül. Az miért van.

Moby Dick, a fehér bálna (2010) - Ennyiből láthatjátok miről van szó:


Almighty Thor (2011) - Erről a fantasy szutyokról linkelem a Baaad Movies kritikáját, mert Lokit egyszerűen meg akarom mutatni ebben milyen.
 Többet nem is kívánok mondani, mert nem éri meg.

Harc Los Angelesben: Invázió a Földön (2011) - Ennek kapcsán elmondom, hogy a  A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-el iszonyúan keverem, mert ugyanolyan szar az eredeti film, bár ez persze a Függetlenség Napjának a koppintása. Több akció, kevesebb rinya utóbbihoz képest. Hogy hogy került bele egy fickó a Harmadik Típusú Találkozásokból, az viszony kína.
 
3 Musketeers (2011) - Na ez  a fillm nincs fenn sehol. De nem is hiányzik.
 
200 mph, esetleg 200 M.P.H., szintén 2011-ből. De még az is lehet, hogy Drive 200 MPH. Angolul van fenn, de azért adok linket.
Na vajon mit koppintottak vele (Fast and the Furious franchise-t, azt).
Az a baj, hogy elhiggyem hogy gyorsan  gyorsan mész a kocsival, relatíve tényleg gyorsan kell menned. Ahhoz ki kell bérelni egy pályát, utat lezárni, kaszkadőrt bérelni... És az se ártana, ha nem egy középkategóriás subbal nyomulnának, hanem valami dögössel.
 
 Barely Legal (2011) - Sok sikert ezzel a címmel. Ez ugye azt jelenti, az illető 1 napja SE töltötte be a 18-at, és máris gangbang pornóban van törpékkel és kutyákkal. Esetleg még egy lóval is.
 A film ezzel a párbeszéddel indul:
- Toljunk valamit amit még sose!
- [hallucinogén] Gombát?
- Nem, nem, utazásra gondoltam!
- Mondom: [hallucinogén] gombák.
 Persze csöcs is lesz:

 
A javukra kell írni, hogy most legalább megpróbálkoztak a tini-szex-komédiával. Bár a végefele-második fele már igazából megint pornóba fullad. De megpróbálták.
 
A The Amityville Haunting (2011)-ről már volt szó korábban, nézhetetlenül pocsék ha össze kell foglalnom.
 
Zombi apokalipszis (2011) - A poszter olyan milyet itt már láttunk, ez talán múmiás volt, faszom.


Jajj, SyFy:


A tippem egyébként, hogy a 28-al később franchise-t nyúlták. És mellé valószínűleg a Walking Deadet. Esetleg csak az utóbbit. Igen, egyértelműen az utóbbit.
Baszod, van egy zombi-tigrisük! Ez azt jelenti, a Holtak Serege ezt a filmet nyúlta!!! Hát nem véletlen hogy úgy llett szar ahogy volt.


A filmről egyetlen szó ugrik be csak: generic.
 
 
Megapiton kontra óriásaligátor (2011) - ALig hiszem el, hogy a megapiranha-filmjükhöz hasonlóan ez sem franchise.
Azzal indul, hogy egy doki ellop egy óriáskígyót, mert az állatkereskedés bezárt, és különbenis elégtelen az állami költségvetés - bár csak találgatok.
Aztán autósüldözés mind a fél utcában amit le tudtak foglalni erre, ezért a rendőrautó gyorsan felborul a nagy semmin inkább.
Az ebolával fertőzött kísérleti állatokat gyorsan bedobják a helyi folyóba, ahol a helyi aligátorok a többségét azonnal el is fogyasztják.
A kígyó miatt sem kell aggódni, mert bár az aligátorokat megússza, egy helyi redneck azonnal szétlövi a fejét az 5. percben. Halál komolyan.
MENNYI kígyó van ebben a filmben? Honnan jöttek? Hacsak nem azt akarják mondani, hogy ezek egyetlen nap alatt keltek ki és nőttek meg kurva nagyra.


És hogy a krokodilok honnan jöttek, azt már tippelni sem merem!


A film fos, unalmas, nincs elég az értelmetlen hülyeségből.
 
A hercegnő és a póni (2011) - Nem tudom ez a film hogy keveredett ide. Ez a főcím a tengernyi cgi-óriásállat-szörnyfilm után nagyon-nagyon fura.


Alapszitu: Betörő kinyírta Apucit, így Anyuci 10-évességéig bezárt a lányt a palotába. Micsoda ellentmondásos döntés!
De ez akkor is egy baszott palota, mindennel ellátva, és csak 10 éves mikor kiengedik az utcára, szóval hol is az igazi probléma? 18 év - az már bajos. Ez? Otthoni taníttatás.
De ez az Asylumnak még mindig nem elég, mert ekkor jönnek Betörő #2, mire a hercegnőből lesz ... az az idióta kislány aki ahhoz az öreg  bácsihoz lett elküldve. Amúgy dereng itt valami Disney-csatorna hercegnős hülyeség is, de abban mindig tinik vannak, így mégsem.

Mi lenne, ha hagynám, hogy a célcsoport foglalja össze a filmet?


Őszintén: ez az a film, ami elé családilag leültök a 8-éves kislánnyal, és addig is kuss van végre.
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad