Asylum - Jungle Run (2021)

 Szóval ez egy ilyen dzsungelbenkószálós dolog lesz, amiben indításként megzavartak vmi ősi bálványt, és most elszabadult a voodoo.

Az indián falut még hajlamos vagyok megbocsátani, pedig épp elég ideje van az Asylum a piacon hogy minden kunyhó fűből-fából legyen megcsinálva, ne legye közte ponyvasátor. Bár tekintve hogy Apu (akit keresnek) ki tudja mit csinált itt, hátha az ő csapatáé voltak.


Oh, ez jó poén: BÉKÁK!


Egyfelől nem túl fenyegetőek, végülis békák, de ezek nyílméregbékák, tehát mégis hatásos fenyegetés.
A részeges-szélhámos hajóskapitányt szintén imádom. Azt hittem kínosan kellemetlen lesz a jelenléte, de a fickó vicces :D
 És beesik valami vak jós/varázsló is:


A következő Jumanji-esemény egy piranha-támadás. Először százával mennek a hajócsavarnak hogy megakasszák, aztán megeszik a hajó alját. Yeah!

Aztán pár apatikus krokodil jön... Akkorák mint egy kajak, de nem veszik őszre őket amíg majdnem karcsnyújtásnyira érnek XD
De ez jó kifogás rá hogy különváljanak. Aztán persze elkapja őket vmi rivális törzs, és nem örülnek a srác sárga kabátjának, mert olyat viselnek az útépítők, amik kivágják a fákat, ahol ugye ők laknának...


Oh, yesss, óriáspók!


Itt egyébként, a film 3/3-3/4-énél elfogytak a kapitány által felsorolt veszedelmek. Ami ez után jön, az már  ismeretlen, legenda.
Elkéstek vajon?


A vége ciki. Nem  a filmnek, hanem a karaktereknek. Az Erdő Szívének megsemmisítése nem elpusztította, hanem elengedte a Curupirát.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad