Asylum-filmek - 2020-2021

Battle Star Wars (2020) - Ilyen címmel naná hogy elrakom!

Homeward (2021) - Wracking Ralph ripoff:


Itt is eljátsszák azt amit egyszer korábban egy élőszereplős filmnek felróttam, hogy a fim eleje fantasy, de aztán rögtön átlépünk a modern korba. De ez itt egy animáció, így ezt a költségvetés nem indokolja!
A sztori amúgy vhogy akörül forog, hogy Ádám ork, Béla meg elf, és ezek ketten testvérek valahogy, és persze rasszizmus, meg annak leküzdése.
 
Btw, azt a Will Smithes orkrendőrös, öljük meg az összes tündért filmet is tartalmazza.

Rémálmom a háziúr (2020) - Fekete csaj, fehér pasi, romantikus, vagy mi, amíg ki nem derül hogy a fehér fickó temrészetesen gonosz.
De találtam vmi reviewt, ami azt mutatja még vmi meleg pasinak is bejött (az imdb-érték se teljes katasztrófa, Asylum-filmnek), szóval gondolom meg lehet nézni.

Collision Earth (2020) - Ez is az egyik olyan fillm, ami remake-nek tűnik ripoff helyett:


Újabb gigantikus meteor-film, leeső Hold. Ötlettelen és fölösleges. 2021-ben majd jön egy film tőlük ami JÓL fogja csinálni.

Top Gunner (2020) - Nem tudom ki az ötlettelenebb: mainstream Holywood, vagy az Asylum?
Ebben a Cliffhangert sikerült valahogy összekombinálni a Top Gunnal. Nem hittem hogy az lehetséges, de úgyis az volt a lényeg, minimálisan elégséges repülőgép-felvétel legyen benne, és az benne volt.

Shark Season (2020) - Az Asylum bejelentkezett egy újabb fizetési csekkre.
2020-ban már volt covid, vagy mitől ilyen ötlettelen ez az év?
Annyit a javukra lehet írni, hogy a felállás most jelentősen különbözik az eddigi cápás filmjeiktől, a Nyílt Tengeren (2003) jut eszembe. Pár ember minden nélkül kinnragad a tengeren, aztán vajon sikerül-e megmenteni őket.
Az a baj, hogy nem érdekel ez a verzió. A Nyílt Tengeren egy lassú monodráma volt, nem kartam megnézni, de ajándékba kaptam, és totálisan értékeltem minden résztvevő erőfeszítését, pláne hogy akkor virágzott a found footage műfaj, tehát nem igazán örültem egy hullámzó vízben való low budget filmezésnek.
És SENKIT nem találok akinek tetszett volna, az első kimagasló problémaként pedig mindenki azt említette, hogy Michael Madsen benne volt mint húzónév, de ki is húzhatták volna, mert a film nem igényli.

Monster Hunters (2020) - Tekintve mennyire hulladék lett a Monster Hunter (Mila Jovovich), csoda hogy nem bírták überelni. Egy dolgot kellett volna csinálni: telinyomni szörnnyel. Mindegy, milyen a minőség, csak legyenek benne szörnyek. És ezt nem sikerült összehozni!!!

Apocalypse of Ice (2020) - Nyilvánvaló mit gondolok erről az egészről. Az egyetlen kritika amit erről találtam a u2bon egy már ismerős arab(?) fickótól van, és másfél perces.
Ezért ebbe belenéztem.
Egy vírus miatt alakulnak ki a viharok, áradások, meg a többi. MI VAN?!?
És igazából ez egy családi melodráma. Ne higgyetek annak aki mást mond!

Asteroid-a-geddon (2020) - A cégnek darabszámra kell leszállítania X filmet egy évben, vagy mi történik?!? Még a színészek is ugyanazok akik a Collision Earth-ben játszanak!!!

Airliner Sky Battle (2020) - Volt az a filmjük, amiben a repülő visszakerült a 2. VH-ba. Nagyjából annak az újrahasznosításáról van szó. Terroristák próbálnak nekimenni más utasszállítóknak, bla, bla, bla.
 
Meteor Moon (2020) - Ahogy ígértem ITT A JÓ ÓRIÁSMETEOROS FILM. Eszement ötletek egymás után folyamatosan asylum-style, de így kell ezt csinálni! EZ kurva jó.  Egyik őrült szituáció követi a másikat. Nem következnek egymásból, de az tökmindegy, az számít hogy egyre fokozza magát a film, mint a Crank, Felpörgetve. De soha nem kapcsol ki a suspension of disbelief, nem mondjuk azt hogy na jó, ez már akkora hülyeség hogy nem vesszük be, inkább kikapcsolom. Így mikor a végén autoval szállnak le a Holdra - nem gond! És ez csodálatos!


Alien Conquest (2021) - Túl sok túl hasonló plakát.


Az egész csak zaj. Zajjá olvadnak össze az agyamban.

Függetlenség Napja + Világok Harca. Kész.

Ape Vs. Monster (2021) - King Kong vs. Godzilla egyértelműen.
Eric Roberts meg egyértelműen addig fog játszani amíg meg nem döglik, és az Asylum azt is le fogja vetíteni! A cgi-ról ez jut eszembe:


Trump vs the Illuminati-universe.


De azokban megvolt a cheese-factor, ami ebből hiánycikk.

Egyébként oké, KG vs G alatt jött ki, de igazából a Rampage-t lopja.


The Rebels of PT-218 (2021) - imdb baszakzik feldoni a profilját. Újabb hülye háborús film.
Alapvetően egy semmitmondó bár tisztes iparosmunka, a gond, hogy a szereplő húzónevek túl öregek, így jogossá válik a panasz, hogy az Asylum-filmek alkalmanként úgy néznek ki, mint egy iskolásdarab.
Bónusz zavaró tényező az "Igaz Történet Alapján".

Jungle Run (2021) - Jungle Cruise ripoff, érzésre Új Tomb Raider + Jumanji 2 ripoff.
Elég soknak tűnik az állat benne, így ezen talán nem alszunk el, de ez kéne a minimum legyen, nem az év csúcsa ettől a stúdiótól!

Planet Dune (2021) - volt róla szó korábban. Olcsó, egyszerű, de nincs komoly kifogásom ellene.

Insect (2021) - Ez nem tudom hogy csak forgalmazza az Asylum, vagy gyártja is. És egyszerűen nem találok infót a filmről. Pedig megvan a film, és ezért lesz belőle külön poszt, ez annyira fura szituáció!

Devil's Triangle (2021) - Oh, ezt láttam. Jó volt a promóanyag, de a film szétesik. Egy csomó részre túl keveset költöttek, és egyértelműen dolgozni kellett volna még a forgatókönyvön, mert össze lett csapva. A casting is szerencsétlenül alakult legalább az egyik szereplő minden szintet alulmúl. Az egyetlen igazi pozitívum, hogy azért a Szobában Ülünk, Semmi Közünk a Filmhez jeleneteket sikerült elkerülni.

MegaBoa (2021) - Nem csoda hogy senkit nem érdekel, egy-az-egyben megpróbálták lenyúlni az Anakonda 2- Véres Orchideát, ami a) eleve egy B-film b) egy JÓ film, a franchise-ának vitathatóan legjobbja. Az ilyet nem próbáljuk lenyúlni.

Moon Crash (2022) - Most mit mondjak. A 4. variáció ugyanarra a témára ~1 éven belül. Úgy, hogy a Meteor Moon tökéletes volt. Passzoloom.

Dracula: The Original Living Vampire (2022) -


















Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad