Asylum-filmek - saját stúdió előtti filmek

Ebben az időszakban az Asylum gyártott filmeket, de nem saját komplexumban, hanem más stúdiókkal együtt dolgozva.
 
 Bellyfruit (1999) - az Asylum-stúdió első filmje. Persze nincs fent sehol, pénzt meg ezekért a szarokért nem fogok kiadni.

Fourplay (2001) - Ez vmi VHS-re, vagy legalábbis tv-re forgatott romantikus nyavaja. Youtube-on fent van. Nagyon kezdetleges (és eléggé unalmas).

The Source (2002) - Na ez is ilyen occsóba készült, Mark Polonia szintű gagyi. Ha számít, bepróbálkoztak effektekkel, meg szuperhősökkel. Erős hasonlóság él a fejemben a 2012-es Chronicle-lel (volt magyarul).


Az egy db kézikamera, és a Disney Channel szinten harsány színek fejfájdítóak.
Hm, mintha átmenet lenne a Chronicles és a The Craft között.

King of the ants (2002) - Erről elsőre érdemes tudni, hogy abban a megtiszteltetésben van része, hogy felkerült az effedupmovies közé.


Még mindig a low budget kategóriánál tartunk, de ez már kezd kinőni a home-videoból. Ennek egyik következménye amúgy, hogy unalmasabb is. Nem tudom miért van ez, de mindig ez történik.
Valaki amúgy igen sokat költhetett castingra. 4 húzónév is van a stáblistán: a fickó a Seinfeldből, Daniel Baldwin, Vernon Wells egy rakás filmből, és Kari Whurer akinek ebben még meg is unjuk a csöcseit.

Scarecrow (2002) - Ez végre egy olcsó horrorfilm.


Oké, elkiabáltam, ez csak ~álom volt. De akkor is, legalább bikinimodelleket béreltek.


Úúúú. A középiskolások nem csak 30 évesek, de a főszereplő még mentálisan retardált is. Brrr! Ki is nyírják a kis kretént (jó 30 perc, azaz egy örökkévalóság után), és a szelleme megszáll vmi madárijesztőt.
A jelmez lusta, gore szinte nincs. Csöcs egyáltalán nincs.

Scarecorw Slayer (2003) - Na ez a Madárijesztő folytatása. Volt harmadik rész is, de ott eladták a franchise-t, vagy csak kiszálltak belőle, így tényleg nem érdekel.
 Húzónévnek fölbérelték a Candyman főgonoszát, és legalább próbálkoztak, bár még mindig átkozottul olcsó az egész, de pár sör, és ráfoghatjuk hogy "olyan rossz hogy már jó". Legalábbis az első 20 és az utolsó 10 perc. A többire nem volt pénz.
Mindenesetre ez után vettek maguknak saját stúdiót

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad