Asylum-filmek - 2018-2019

  Alien Siege (2018) - A poszter alapján ez is egy Függetlenség Napja ripoff.
 
 

 A Transformers 4-5-ből a feltaláló-fickó a Midnight Shyamalan Az Eseményből a tánrárfickió hasonmása tolja a Függetlenség Napja crossovert.
Ha már unod a mozi-giccset, ahonnan minden hasonló eltűnt, és nincs kedved keresgéléssel tölteni az időt, be lehet vállalni.
 Arielle Hader kellemes eyecandy.


End of the World (2018) - Tegyük fel a kérdést: érdemes volt? Két Függetlenség Napja ripoff egymás után egy stúdiótól, ami eleve túl sokszor lopja a Függetlenség Napját?


Oké, ez csak egy sima katasztrófafilm. Bland, generic. A színészek mindent megtesznek, de csak műanyaggal dolgozhatnak.

Flight 666 (2018) - Újabb katasztrófafilm, most repülőgépes. Ki tudja miért láttam korábban. Részemről harmatos. A szellem-megszállás lenne a csavar az alapszitun.
 
Megalodon (2018) - Cápa. Megint egy cápa. 
Szerintem itt kezdett az Asylum kényelmes lenni.
A legjobb arc ez a pali:


Egymillió filmből emlékszem rá gonosz katonát játszani, itt Michael Madsen elsőtisztje, de jusztse találom az imdb-n, a film annyira nem érdekel hogy megvárjam a nevét, és a képkereső se hajlandó együttműködni.
De van itt még pár Asylum-visszatérő: Caroline Harris, Paulina Nguyen két olyan arc, akiket azonnal felismerek mostanra.
A húzónév amúgy elvileg Michael Madsen, de ő csak egy gyors csekkért ugrott be. Öreg, na.
 
Megalodon Rising (2021) - Amíg az első fillm egyértelműen csak a The Meg mockbustere, és pl. a Sharknado 6-al is versenyeznie kellett (ahelyett hogy ahogy John Nash mondta, a szereplőknek nem versenyzenie kellene egymással ugyanazon célért, hanem lefedni a piac igényeit), addig itt nyilván volt idő forgatókönyvet írni.
Elrakom későbbre, hátha igazam van.

Tomb Invader (2018) - Tiltakozásul a szarra ami az Új Tomb Raider volt a gizda csajjal megértem ha megnézed. Olcsó B-film, pont azért szórakoztató, mást nem tud, de kikapcsolja az agyad, és segít megfeledkezni róla hogy ennél sokkal rosszabb filmeket gyártanak manapság sokkal több pénzből.

Alien Predator (2018) - Mondom én hogy meg kéne nézniük pár új filmet.
Igazából ez egy sima Predator-knockoff. Az "alien" úgy kerül a címbe, hogy a predator is ugye földönkívüli, tehát technikailag alien.

Nazi Overlord (2018) - Rég volt ízléstelen címünk. (Világ)háborús film. Zombikkal.
A gond, hogy amit lop, Overlord (2018) pont ezzel operál, leszámítva hogy azt támogatja hogy az a Dead space franchise-t lopja (mutálódással elért zombik).
 
Hornet (2018) - Pusztán a poszter miatt (meg mert iszonyúan lefáradtam) elrakom.


Egyértelműen Bumblebee-marketingripoff, de hátha egy jó combat-mecha-óriásrobot film.

Arctic Apocalypse (2019) - Újabb katasztrófafilm. Ez ott kezdődik, ahol a "jajj megfagyunk" filmek végződni szoktak. Erősen azt juttatja eszembe amiben mennek a vonattal, és a végén a két utolsó embert megeszi a jegesmedve.


Mommy Would Never Hurt You (2019) - Ez természetesen azt jelenti hogy dehogynem. Szóval egy újabb családon belüli erőszak slock. Mint az Evil Nanny/Nightmare wedding.
 
Monster Island (2019) - Alapvetően újrahasznosítás folyik itt, még én is kiszúrom.


Azt azért hozzá kell tenni, csináltak egy új szörnyet kaijunak. Lehet úgy is hívják a lustaságok.
Az óriás tengericsillagjuk annyira sáznalmas már, hogy egyébként a Suicide Squad 2 is lenyúlta.

Akit ennek ellenére érdekel, ez az ajánló reális képet fest róla mit kaphat:


Adventures of Aladdin (2019) - Amekkora bukás volt a Kék Will Smith, komolyan érdekelnem mekkora azon csalódott közönség ült be erre a sokkal tradicionálisabb feldolgozásra.
 
Clown (2019) - Az Asylum messze nem az egyetlen volt aki kijött egy Bohóc-filmmel, és őszintén szólva le volt itt maradva:


A poszterük egyszerűen unalmas a többiekhez képest. Clownface egy jó slashernek néz ki (igaz az 2020-as), Wrinkles gyomorforgatóan alulfinanszírozottnak, Clown Nightmare ciciket ígér, Gags the clown egy iparosmunka de legalább kinéz valahogy, Clown motel egy igazi mockbuster-cím, Cleavers... meg iszonyú dögös.
Hogy a Clownnado-ról ne is beszéljünk, ami az Asylumot nyúlja.
Asylum "Clown"-ja unalmas, egyszerű, és nem lop semmit. Ebből nem lehet megélni.


Szóval még csak szellem/démon őrület se lehet benne, sima sorozatgyilkos cucc.
 
D-Day (2019) - Ez a film annyira érdektelen, hogy az Asylum sem tart róla trailert, és az imdb-n is csak vesződséggel lehet megtalálni.
Meg is lepődtem valaki látta.
Ha valakit érdekel, igen, tényleg megtaláltam magát a filmet.
Shoestring-budget komolyanvehetetlen produktum ez, pláne hogy az Asylum azért egy filmstúdió. A Partraszállásról nem csinálunk így filmet! Ha egy rakás diák csinálta volna, azt mondom elmegy, még el is ismerem az erőfeszítést, de ezt szakmaként űzőktől nem fogadom el.

American Psychos (2019) / Psycho BFF (2019) - Nem tudni mire a dupla cím, de ez van.
A családi kör dráma/thrillerbe sorolnám, de talán most eret találtak. A pszichó az iskola új diákjához csapódó "barátnő" (idézőjel a pszichó miatt). 
Elrakjuk. Talán élvezhető.
 
Doctor Death (2019) / The Doctor Will Kill You Now (2019) - Igen, ismét két címe van. A poszter alapján azért, hogy nyúlják az 1992-es Dr. Tébolyt, vagy valami.
De itt most nem a feleség szeretőjére féltékeny a doki, hanem a fizikoterápiás dokira az általános doki, sebész, vagy akárki is az öreg. És még csak nem is házasok.
A szokásos "valós történet alapján" hazugság ezen is rajta van, mint a többi Asylumos thriller/drámán. Itt erősebb a thriller rész.

The Final Level: Escaping Rancala (2019) - Egyszerre sikerül lopni a Jumanci 2-t, és a Ready Player One-t. Meg a kinézettel a Tront. És még egy kis Space Jam 2.

 
Igazából ha mockbuster, így kellene kinéznie. Mókás, mint először nézni a Szörnyecskéket.

Christmas Belles (2019) - Film feketéknek.
De csak hogy igazán Asylumos legyen, a csavar, hogy Ki Fogja Megdugni A Papot?
De úgy tűnik, a feketéknek bejött. Ebből is látszik, hogy nem értek a baptistákhoz. Vagy akármelyik fekete felekezeté ez a film.
 
A Beauty & The Beast Christmas (2019) - Egy évben 2 karácsonyi film? Oké, mondjuk így kell célcsoportot tervezni. Egyik a feketéknek, másik a fehéreknek, ráadásul garantált nézettség a Ryan Kelley Actor Fan-ok miatt. Hát, jó nekik!
Ilyen útáljuk egymást-egymásbaszeretős film, szóval nem bukhatott.

És ezzel be is fejeztük 2019-et!
 
Na jó, majdnem.

Triassic World (2018) - Egyszer unalmamban B-filmet keresgéltem, és még mikor friss volt, ráakadtam erre.
Nem volt... nézhetetlen. B-filmnek, ilyen Jurassic-franchise-koppintásnak elment. Egyszer meg lehet nézni, és sokkal őszintébb (és olcsóbb) mint az idióta Jurassic World filmek.
Egy igazabb világban azokat gyártaná az Asylum, és Holywood valami jót csinálna. Helyette van nekünk JarJar Abrams, meg Ruin Johnson, Brie Larson, meg Joe-D Whitt-taker, meg Pukk-emberö 10,000.

Triassic Hunt (2021) - Az alapszitu látszólag hasonló az előzőhöz: valaki megint genetikusan fejlesztett dínókat gyárt, és azok elszabadulnak, most ráadásul nem is a laborban.
A csavar, hogy kombinálták ezt az egyszerű alapötletet egy régi zsánerrel, amiben van egy csomó bérgyilkos, akiket összehívnak egy épületbe a megbízók, és közlik, hogy csak az utolsó hagyhatja el az élpületet. Az Öld, ahogy éred! (1997) például volt ilyen.
Nem rosszabb mint az előző.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad