Decrepit Crypt of Nightmares #12 I Dream of Dracula (2003)

 Akit érdekel, az első két lemez 5-5, az összes további 4-4-et tartalmaz.

Hát, ez nem túl meggyőző nyitás:


Szóval egy pasi meg egy nő szalad egymáshoz az erdő közepén, a csaj legfodrosabb ingében úgy trappol mint punk a szartaposóban. Oldalról 2 vámpírnő figyel. Miért nem három, Drakulának 3 volt, több barátot kellett volna szerezni aki hajlandó ingyen beállni. De csavar: a nő a vámpír!


Btw, Dracula akkor muszlim volt, hogy 4 feleséget akart tartani? Na mindegy. Kiderül hogy ez csak álom volt. Amiben engem az zavar igazán, hogy a felriadt csaj nem szerepelt az álomban? Mondjuk lehet hogy könnyebb volna eldöntenem, ha ő ülne szemben a kamerával. Idióta rendezés.


Ezek sok-sok percen át beszélgetnek azon hogy Csaj nem akar pszichiáter-ismerőshöz menni, mert az tuti bezáratja gumiszobába, minden pszichiáter azt teszi. Ahelyett hogy arról dobnának egy expozíciót, miféle gondjai vannak mostanság Csajnak.
És valaki magyarázza már el, hogyan lettek ezek olyan jóbarátok egy 20 évvel idősebb személlyel, mert azt tapasztalom, az ilyesmi ritka.


Az a türkiz anyag amúgy nem függöny ahogy gondoltam, hanem valaki, aki ott áll (még később kiderül, hogy a férj is elment a foglalkozásra).
Csaj azt ötleteli, hogy ő egy reinkarnálódott vámpír...
A végén kiderül, Srác és Pszichiáter szeretők, és azon dolgoznak, hogy bezárassák Csajt.
 Ezek meg nem tudom kik:


Őket se tudom kik:


Utóbbiaknál amúgy pasi megdugta a lány tesóját, anyját, unokahúgát - és apját is. Nem tudom hogy jön ez ide, de valamennyire vicces ha önmagában veszem. Gyorsan szakítanak, lány meg elkezd vetkőzni telefonhívás közben, mert ki nem vetkőzik le telefonhívás közben, ugye, szóval ne kérdezz marhaságokat. És akkor a beteleportált(?) vámpírnő megcsócsálja.


Nem, nem tudom miért nincs ruha a vámpíron.
Aztán visszajön a pasi, és akkor már ruha van rajta, mert ruha nélkül hogy fogsz stritease-t adni, ha? Arra válaszolj!
Várj, ez a másik vámpírpicsa lesz, ennek sokkal kisebb a melle.


Közben Nagymellű Vámpírnő odateleportált(?) a könyvtárba, és adott egy vámpírokról szóló könyvet Csajnak, mire


A zöldruhás Nő#2 akkor ezek szerint (34 perc után derül ki) a szomszédja Csajnak.

Ez a film annyira inkompetens, hogy Birdemic-fanoknak tudom ajánlani.
 

 Csaj aztán egyszercsak megálmodja, hogy 136 évente újászületik, és a fővámpír feláldozza a Sátánnak a hatalmáért. Bár tíz perce még arról volt szó, hogy vámpírnak születni kell, és a képességek természetes adottságok, amik a vérivástól aktivizálódnak.
 
 Mindegy, szóval elindul egy pornójelenet pizzafutárral, ami végül úgy néz ki, szex helyett megette a futárt. Betoppan a fiúja meg a pszichiáter,, tolják hogy magyarázd majd el a zsaruknak miért van a futár vére az arcodon - mire Csaj berohan a fürdőszobába és lemossa a vért, azok meg A Franc Ez Csalás!, lol.
 
 A jobboldali vámpírcsaj annyira lelkes, a falnak dőlve motyogja föl a szövegét XD


Álljon meg a menet, pszichiáternő vetkőzött a telefonnal?


Akkor neki halottnak kéne lennie.
 
 Tudtam hogy ez olyan rossz, hogy Pókember keze benne volt a dologban!


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad