Decrepit Crypt of Nightmares #6 The Crawlspace (

 No, Főszereplő el van rabolva, és vmi labirintusban kell kunsztokat csinálnia (erős Fűrész-áthallás), induláskor már meg van sérülve.


Van mobilja, de nem tudja hol van, és mobilbemérés nem létezik.
A fickó 4 és fél perc után máris halott, ideje Új Főszereplőt keresni. Ez is olyan Fűrészes.
De amíg a fűrész egy alacsony költségvetésű film volt, ez egy kltségvetés nélküli, már-már házivideo, hozzá egyáltalán nem okos. Nincsenek feladványok. Nincs menekülés az egész végén. Nincs még az a rejtély sem, hol van az áldozat: az amerikai házak alatt van egy kúszótér, a sorozatgyilkos oda dugja az áldozatait.

Hozzá nincs gore, nincs mell, nincs egymással versengő két ember, az első áldozat pedig leszögezte: nincs menekülés. A gyilkos pedig egy vacak papírmasé maszkban üldögél:


És tudjátok mit nem értek? A gyilkos telefonon kommunikál a fogjaival. Vagy egy beltéri telefonnal, vagy egy tényleg ősrégi mobillal, amit nem lehet programozni. Miért nem hívnak - még meg sem kísérlik - hívni valakit? Rendőrséget.
Áh. 30 perc után eszébe jut. És kit hív? Vmi random tinédzser havert. Ez rossz vicc. De nem hiszed el: megtalálja. Mert nem ám a gyilkos vett (bérelt?) egy házat Áldozat nevére, oh, nem. Az echte nyaralójában van. Nem mintha bármit számítana, Barát azonnal kinyiffan.


42. percnél  végre megjön a film első és egyetlen szituációja: Áldozat kap egy puskát, egy gojóval, és vagy Gyilkost lövi le, vagy a terembe vezetett kipufogógázt tereli el. Szvsz nem kérdés, pláne hogy meg van fenyegetve hogy ha ki is szabadul nem szabadul meg Gyilkostól, de ami igazán borítja a filmet, hogy Barát baseball-ütővel törte volna ki a pince ablakának rácsait. Namost egy puska még erősebb is, mint egy ütő.

Hm, Gyilkos arca most miért nem torz?


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad