Decrepit Crypt of Nightmares #18 Las Vegas Bloodbath (1989)

 Az imdb a fejléc formátumában őrzi a címet, de valóban 4 szóból áll: Las Vegas Blood Bath.

Oh, minőség, kinek kell az?


Ha a film úgy indult volna, hogy a fickó ott ül és beszél a telefonba, majdnem érdekes lenne. Hogy bejött, tárcsázott, azt mondta "Faxa vagyok" - így unalmas.

Hú, ez a tina Turner-paróka! Amúgy nem, nem tudom kik ezek és mit keresnek a filmben.


De ha ez megint vmi olcsó pornó lesz, megharagszom. Mer' ha pornó, akkor ne spóroljuk aki a mellett, meg az alapvető szexiséget.
Hát, itt se történt semmi, de kapunk egy újabb(!) hely-és-idő kártyát:


Áh. A csaj az első pasi nője, aki épp megcsalja. Szar rendezés, fölösleges jelenetek.


No, lehet ebből még lesz valami? Elmegy, felbérel egy prostit, kikötözi - tipp: soha ne hagy mindkét kezed megkötni szex közben, vagy legyél nagyon biztos benne hogy ki tudod húzni -, és a felesége feje is nála van...


Aztán bemegy egy bárba, lelövi a csapost, és távozik, mert "túl nagy itt a zaj". Szóval ez úgy kb. az Összeomlás (Michael Douglas film) exploitation-verziója.

Sajna a 20-45 percek azzal telnek, hogy egy rakás nőcit gyűjt a film egykupacba.


Akit érdekel, a fenti szegmens tartalmaz egy nem-GLOW pankrációt olajosbirkózást.


Ezzel el is veszítette a film az összehasonlítást az Összeomlással :(
Így bezárkózva nem marad más, mint hogy sorban kivégzi a nőket, ami dögunalmas. Ugye a terep nem változik, és a fickó nem épp valami ázsiai torture-pornból szökött. Még rosszabb, hogy a helyzet nem is eszkalálódik. Az még egy dolog hogy nincs interakció a fickó és a nők között, a hab meg az, hogy mindig azt viszi el kinyírni amelyik épp kiszabadította magát(!), de az első áldozat a terhes nő, onnan meg nincs hová följebb menni.

Végül megjön a rendőr.


A film még dob egy olyat hogy a rendőrt is kinyírja, és "oké mindenki meghalt" (mintha nem egy legalább százezres városban lettünk volna - bocs, milliós -> mekkora is Las Vegas?), amire dob egy "akkor Néző, Te leszel a következő" csattanót, de ez irtó kevés. Ott, a prostival volt egy rész, aminél megmutatta, hogy volt lehetőség ebben,
 
 
 de ez így túró.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad