Decrepit Crypt of Nightmares #5 Serial Killer

Hát a címmel nem fog Oscar-t nyerni...
Tényleg, kik nyerték idén az Oscart?

A Dűne Első Rész (2021) kapott egyet látványért, a többi érdektelen. Egyébként ha vkitt mégis érdekel, a Dűne kapott díjat, a CODA, meg a Tammy Faye szemei, utóbbi  úgy néz ki mint az a Brie LArson-által méltatott film Oprával... Továbbá a fekák kaptak 2 díjat, egy rakás poros fdilm kapott díjat, ugye egy külföldi filmnek is kellett díjat adni, meg a Cruella kapott egyet kosztümökért, pedig annak elvből nem adok semmit. Amúgy rohadt nehéz lehetett neki bezsebelni a díjat, lévén divatbemutatók sorára épült az egész film. Amiken mindig csak használhatatlan vackokat mutatnak be, de most erre mit mondjak.

Úúú, csöcs!


Hogy ez most az eredetiben is így volt, vagy valaki szarrá nézte a kazettát ennél a jelenetnél...
 
Mindegy, az intro úgyis csak fluff volt. A fillm főszereplője egy író, aki sorozatgyilkosokról ír, vagy egy regényt ír egy sorozatgyilkossal, és ehhez interjúkat készített sorozatgyilkosokkal...
Így érzek én is, 7 perc értelmetlen sorozatgyilkos-rambling után:
 

 Aztán bevágnak vmi ... mintha a sorozatgyilkos a szemébe épített kamerával vette volna fel mit csinál, és elsőre azt hittem ez megint a kádban ülő nő lesz, de túl nagyok a mellei:


A legfurább jelenet a filmben:


El kéne hinnem, hogy ez végig ugyanaz a nő?

Műsoridő: 73 perc.
Költségvetés: 3,000$
 
 Oh, ne, ez most lett végleg gagyi:


És nem mondhatnám hogy van történet. Ez inkább egy snuff-film, amire arra van felfűzve, hogy van egy sorozatgyilkos aki híres akar lennni azzal hogy ír róla az író, és ezért videokat küld neki, amik között van az író anyját kinyírja, meg a feleségét, és a lányát is fenyegeti.

Áh, ki gondolta volna: az író a sorozatgyilkos. "Arról írj amit ismersz", mi?

A filmet még menthetné valamennyire a gore, de az nincs. És ha valaki kérdezné, igen, a faszi kinyírta a saját lányát is.


Aztán kinyírta saját magát is, szóval kit érdekel.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad