Megcsókoltam a Koronavírust

 

 Azt hittem erről már írtam, de úgy néz ki, mégsem.
Nagy show volt amikor kijött, és felhívta a figylemet az Amazon novella-kínálatára, hogy nem csak könyveket lehet ott venni, és mekkora már, hogy egyetlen írásért nem kell egy egész kötetet venned ha nem akarsz.
A másik amiért működött, azon kívül hogy a Vírushelyzet elején jött ki, hogy vicces volt. Gyors, pergős, erotikus. Amellett látszott hogy ezt nem egy gyakorlott pornószerző írta, mert esetlen volt, Te is írhattad volna érzést keltett.
Főleg a nyelvi leleményéből élt az egész, mindent ezerféle eufemizmussal írt le, olyan szinten és mennyiségben, ami mindenkinél szikrázó élményt váltott ki.
Mondjuk a sztoricska második felére ez kezdett kifújni, de a vírus ellenszerén dolgozó tudósok (egy nő, egy pasi) komoly elszántsága, és testi kiéhezettsége egyszerűen elvitte az egészet. 24/7 dolgoznak  ki tudja mióta, ez már egy átlagos embernek is megvonás, és épp annyi hátteret kap a női karakter, hogy tudjuk, ő eleve erős libidóval indult, tehát már attól izzad ha gondol a szexre, és bizony gondol a szexre.
Nem is csak gondol a szexre, de csinálja is, mert megy itt egy hatalom-fétis is, konkrétan a novella azzal indul, hogy a dokinő egy vírussal teli kémcsővel maszturbál.
 Az egész pedig azzal fejeződik be, hogy a férfi doki magán kísérletezik, a nő meg még extra dózist is ad be, mert határidő, meg dominancia egymás, a közönséges emberek (mert ők a Világmegmentők) és a vírus felett, így a pasit túladagolják vírussal, mert mindennek a tetejébe eleve el is kapta a covidot - amiről nem tudtak -, és ettől ő lesz Hulk: zöld lesz, és óriási, és új személyisége lesz: Covid.
És akkor dugnak egy hatalmasat.

A szerzőről
 
M.j. Edwards
 
During the Coronavirus pandemic of 2020 M.J. Edwards turned her hand to writing, combining the two biggest parts of her life at that moment: the virus and sex.
 
She hopesthat you enjoy this book. Any similarities to real life situations are purely coincidental. She lives in Surrey with her husband and nineteen ferrets.
 
 --------------------------- 15
 

 
eredeti "a szerzőről" szöveg + tagline: https://www.youtube.com/watch?v=E50cFJYae_M
 
Ebben a novellában egy fogorvos a főszereplő, mert Állambácsi mindnekkire ráparancsolt letartóztatás terhe mellett, hogy tudsz injekciót beadni, akkor mész oltást beadni. Természetesen ez a nő is szexuálisan túlfűtött, szabadidejében azt műveli mint Riverdale-ből a meleg srác az erdőben: idegenek farkát szopja valami parkban. Mikor találkozunk vele, éppen az ebédre hozott hotdogjából/hotdogjaiból a virslivel önkielégít a wc-ben - a Bravo újság fagyasztott virslis története él!

Nyilván senki nem emlékszik már rá, volt egy Bravo címú újság, a németektől/osztrákoktól licencelték a magyarok, ilyen tiniknek adott smink, ruha, meg horoszkóptippekkel volt tele, a közepén meg az aktuális (fiú)banda posztere.
Na ennek volt egy szexuális felhomályosító rovata, amiről nyílt titok volt, hogy legalább részben a stáb írt bele magának leveleket. Na az egyik ilyen sztori az volt, mikor XY lányka tanácsot kért, mert fagyasztott virslivel önkielégített, és beletört, most mi a teendő.

No, hölgyünkben is bennee marad egy virsli a kettőből, mert gyün a főnök hogy miért nincs a helyén, oszt jön a következő oltásra váró, kigyúrt izomtömeg, IQ 0. A dokinő amúgy dupla-D-s hatalmas anime-csöcsökkel rendelkezik stb.
A fickó az oltástól rosszul lesz, kiderül, túladagolták, mert ez már a ki-tudja-hanyadik oltása, mert utazó ügynök, meg mifene. Kék-Hulkká változik, ő lesz Vakcina, elkezdenek döngetni - és akkor megjön Covid.
És jól egymásnakesnek Vakcinával.
Dokinő jól meg is sértődik, de aztán édeshármas lesz a dologból.

A formulán fontos változtatások történtek, pl. hogy itt megmaradt ugyan a pornós nyelvezet, de ezek már nem szóviccek szintjén mozogtak, magasabb fogalmazási szintet ért el az egész, inkább a történet mint a nyelvezet volt a központban.
És a homoerotikus jelenet - nyilvánvalóan jelképe a szervezetben a vakcina küzdelmének a vírussal - nem igazán erotikus, ffi olvasónak legalábbis tuti nem, és tekintve hogy érez a dologgal a doktornő, könnyen lehet ez is volt a cél. És jól is áll a novellának hogy nem egyszerű pornó akar lenni, amire kivered és kész, hanem emlékezetes lesz, pont mert kizökkent az önfeledt nyáladzásból.
 
A szerzőről*
 
M.J. Edwards has fallen lovinglyinto the role of titllation expert, thanks to the response given to her debut book, Kissing the Corona Virus.
 
She now is a part-time writer and part-time keyboardist in her local church band.
Due to her husband's infidelity, M.J. Edwards currently finds herself single and living with her son, Richard, who is only partly supportive of her latest career choice.

 --------------------------- 17
 
 

 eredeti "a szerzőről" szöveg: https://www.youtube.com/watch?v=E50cFJYae_M
 
 A tagline nagyon jó: "Az új törzs ellenálló a vakcinára - de vajon a szexre is?" Lévén az előző kötetből ismerjük hogy a Kék-Hulk a Vakcina névre hallgat, és a borító (igen, novellának borító) elárulja hogy ez egy leszbikus kaland lesz, ez nagyon sokat elárul, beindítja a képzeletet.
Sajna maga a szöveg nem igazán jó, talán azért, mert nőként nővel való szexet kell írnia. Eleve a főszereplő neve fantáziátlan: Amy Amyson. Hol van ez a Dr Alexa Ashingtonford és Dr. Gurtlychund nevekhez képest? A másik azonnal lehangoló pedig hogy magyarázza a szóvicceit. Pl. itt a D1K variáns. Minek hozzátenni, hogy "Érted, Dick, érted!?" (dick = pénisz). Ez unalmas. Az egész odáig megy, egyszer a pornónyelvet magyarázza. Nézd, írókám, tudjuk hogy az a szót itt éppen vaginát jelent! Nem vagyunk hülyék!
Ami miatt mégis átvergődünk rajta, az az a tény, hogy főszereplőnő, aki mikrobiológus _ erről mindjárt lesz szó - kedvenc filmje a Big Momma's House 2 (Gagyi Mami 2). Ebből tudjuk, hogy ez szándékoltan rossz elemekkel tűzdelt írás - ami kurva szarul sült el.
A másik, hogy szándék szerint olyan-rossz-hogy-reméljük-jó vagy sem, ott a probléma, hogy a főszereplő mikrobiológus, éppen hazafelé tart egy mikrobiológus konferenciáról, "amik mindig orgiába fulladnak, mert egyedül itt találkoznak azok az emberek, akik kívülről-belülről ismerik az emberi szaporítószerveket". Elárulom, hogy egy mikrobiológus szart nem tud az emberi anatómiáról szakmáját tekintve. Petricsészékben keneget baktériumtenéyszeteket, mikroszkóp alatt vizsgál gombákat, esetleg elektronmikroszkópba tol be vírusokat - de az anatómiával nem foglalkozik, nincs szüksége rá.
Az orgiák kapcsán beszél olyanokat is, hogy "és az emberi test mind az öt nyílását kihasználták" - na most én nem tudom mennyire szoktatok egymás orrába dugni dolgokat szexuális élvezet céljából, de ez szerintem nem célravezető. Csakúgy a fülbe dugdosni egy péniszt minimum fura. A szem könnycsatornájától meg megegyezhetünk hogy nem lehet szó.
Tehát valaki rosszul végezte el a házifeladatát, és ez kizökkent.

Mindazonáltal az írás nincs pozitívumok nélkül.
A történet szerkezete egyértelmű írói fejlődést mutat. Először találkozunk a fertőzöttség tényével. Után megtudjuk, hogyan fertőződött meg a szereplőnk. Aztán pedig foglalkozunk a következményekkel.
Mivel a téma egy Új (mutáns) Törzs, ez tökéletes választás a sztori szerkezetének. A fertőzés ténye új dolog, eddig a főszereplőink maguk sose fertőződtek meg. Ugyanakkor a fertőzés ténye maga nem új dolog. Mindig a csavar az új dolog itt a fertőzésen.
Így jut idő a sztoriban hogy beérjék önmagukat az események. Kis karakterépítés. Világépítés. Hallunk egy új törzsről, aminek a neve D1K. Az elnevezést sokkal többször lehetett/kellett volna használni a szövegben, különösen mikor az orvosnő professzionális akar lenni. A Dick-variáns mellett ott a borító. Azon két nő van, egyetlen ffi nemi szerv sem. Így bár lehetett biszexet csinálni a nőnkből, mégis jobb lett volna, ha látjuk, kifejezetten a puncit kedveli, péniszre inkább csak kényszerből fanyalodik, mert mondjuk a kutatók túlnyomó többsége ffi, és a nők helyzete a tudóstársadalomban stb.
Így mikor kiderül, hogy a mostani törzsünk igazából a VG1NΛ (oké, a szövegben VG1NA, de ezzel a görög betűvel még jobban néz ki, "tudományosabban", futurisztikusabban, meg minden) az egyszerre lehetne megkönnyebbülés. Dupla megkönnyebbülés. Poén lenne, és nem csak mert "vagina".

Elmondás szerint sokakat kizökkentett, hogy itt a POV-szereplő változik át a vírustól, és nem a POV társszereplője. Igen, ez egy kicsit gyanús, de nekem inkább úgy jött le... Szóval a terjedelem a fontos, az esemény terjedelme. A részletek. Namost az igaz, hogy a szereplők egy idegen létformává változnak, amiről jobb ha minél kevesebbet tudunk. De az átváltozás ... Oké, nem. Valamiért az ugrott be, hogy az átváltozás elején nincs egy rövid periódus, ahol dugnak, és csak utána kezdenek bezsélgetni ,meg minden? De nem, először átváltozik, bejelenti hogy XY nincs többé, ő Covid, Vakcina, stb., és utána szex. Nekem valamiért az ugrott be, ennek a novellának a lehetősége adott, mert először az átváltozás, aztán a szex, aztán hogy ki az új személyiség.
Na mindegy, lehet hogy írónő is így gondolkodott. Az egész irománynak olyan első-leirat szaga van, pláne hogy egyszer egy egzotikusabb/ritkább/műveltebb szót használ, mellette meg ott van az egyszerű változat. mintha leírta volna a novellát, ellátta volna jegyzetekkel, kikereste volna a szinonimát ami tetszett neki, aztán elfelejtette kitörölni amihez szinonimát keresett. Vagy egyszerűen hülyének nézi az olvasóit, de azt meg annyira nem hiszem el. Mondjuk 60-40%.
 
A szerzőről*
 
M.J. Edwards is a writer, board game enthusiast, and trainee exhibitionist.
Kissing the Corona Virus 3: The Mutant Strain came to her in a fever dream, after accidentally dropping some of her ferrets' worm medication in a glass of Rosé.

 --------------------------- 18
 

Az előző történet azzal fejeződött be: "(a) Covid velünk marad".
Ez azzal kezdődik, hogy Covidnak gyereke lesz.
Ez úgy ül.

Terjedelemre ez valóban "bónusz történet", csak fele olyan hosszú mint a többi. Az Amazon amúgy nem tudom mit rizsázik olyat, hogy a Mutant Strain (3. novella) dupla olyan hosszú mint az első kettő. Valószínűleg teli van hirdetéssel a cucc.
 
Mivel ez egy bónusz sztori, nem elvárható hogy a fogalmazás kiváló legyen - nem is az sajnos -, de azért jó, komfortos. Nem olyan összecsapott mint a Mutáns Törzs. Azért szerintem kifáradt már az írónő. Mostanság nem is látni tőle semmit a bibliográfián - csak mondom.
Az egész mondjuk lehetett volna csak annyi, amennyit a "borító" mutat - szerencsére utána még van 2 oldal. És a karakterrajzok addig is megállnak a lábukon.
 És akkor dr. Ashingtonford dob egy Forest Gumpot, és talán görög mitológiába megyünk át? És egy vissza a természethez képpel zárunk? Antik mitológia és exisztencialista kérdések? Ez... Ad gondolkodnivalót.

A szerzőről
 
M.J. Edwards is very sad that she's saying goodbye to the Kissing the Coronavirus series. She has grown close to her characters, especially Dr Ashingttonford, Dr Gurtlychund, Dr Kelly and Dr Amyson. They will live in her heart, and she hopes that they will live in yours, too.
 
She is excited about where her writing career is headed, and along with her newfound love for motor-cycling (she won her ex-husbands motorcycle in the divorce) she will continue crafting stories to entertain and make people smile.
 
Follow her for updates on Twitter @MJEdwardsAuthor
 
 ---------------------------  8
 

 Valahol nyilvánvaló hogy ezek a novellák amiken keresztül az írónő kezeli a megromlott házasságát és válását. Sehol nem egyértelműbb ez azonban mint ennek az elején, ahol arról van szó, hogy nem emlékszik mikor volt utoljára "orgazmusa". Ez nyilván eufemizmus hogy régóta nem volt egyáltalán semmijen szexben része. De a rövid kis pillanatok amiket elmesél (szerencsére aktusa egy állattal mint állatgondozó éppen egy említés erejéig bukkan fel) viccesek, emlékezetesek.
A másik ami teljesen tiszta, ez  a legkiforrottabb novellája. A szóviccek kimunkáltak, a mondatok jól megfogalmazottak.

A sztoricska tehát azzal indul, hogy Akutális Hölgyünk vágyakozik. Lévén épp karácsony időszaka, kézre a csúcsdísz esik.


A történet az olyan apróságoktól, mint hogy a főszereplő tartja a szokást, kirakni sütit tejet (és répát Rudolfnak) rögtön meseszerű lesz, hogy betoppan Télapó nem is olyan lehetetlen ebben az írásban.
A szituációs humor is ül. "Dr. Fagyöngy nyammogást hallott. A betörőnek volt pofája és felzabálja a süteményt amit a Télapónak rakott ki! Meg kell állítani!" Gyönyörű.

Santa Calusról kiderül, hogy be van oltva, de mivel végigjárta az egész Földet, és egy éjszaka alatt megfertőződött az összes covid-variánssal, mindjárt átváltozik Covid Clausszá - és képes lesz teljesíteni Dr. Fagyöngy kívánságát - egy orgazmust hozott a Mikulás XD

Persze a vége a Télapó-törétnetekre jellemző megtörtént/nem történt meg kifejlet, ami tök aranyos.
Én azt gondoltam, ez egy eldobható vacak lesz, kiderült ez a legjobban kidolgozott novella. M.J. Ewards  történetét a "szerzőről" rész zárja le még egy körrel:
 
 A szerzőről
 
M.j. Edwards
 
Mj Edwards is a writer and wicket keeper in her local cricket team. She had previously promised that Kissing the Coronavirus 3: The Mutant Strain would be her last Covid book, but she took inspiration for Covid Claus after reading an article and learning about how Santa Calus travelled around the world and went into millions of homes. She's buying her ferrets a new chew toy for Christmas , so they stop biting the sofa cushion.

She is dating a nice man called Malcolm who treats her nice and gave her a new scarf <3
 
  --------------------------- 20 (címlappal, tartalomjegyzékkel együtt. Egyébként a 4. oldalon kezdődik, és a 18. oldalon már az "a szerzőről" van.)

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad